تلفن: 26407422 ـ 021 ، 26423058 ـ 021
خدمات و فعالیت شرکت در حوزه طراحی ، مشاوره و نظارت سامانه های حفاظت الکترونیک شامل :
· انجام مطالعات در ارتباط با نوع و کاربرد تجهیزات
· تدوین سند راهبردی
· تدوین سند SWOT
· تدوین سند ارزیابی ریسک سازمانی
· طراحی با استفاده از ارزیابی دقیق نیازمندی ها
· تولید اسناد مناقصه
· انتخاب تجهیزات و پیمانکار
· نظارت بر اجرای پیمانکاران
· مشاوره و ارائه خدمات در ارتباط با بهینه سازی و نگهداری تجهیزات نظارت تصویری،امنیت سایبری ، مقابله با نفوذ ،حفاظت پیرامونی، اعلام حریق و سرقت ، کنترل تردد و دسترسی
سامانه های نظارت تصویری یکی از تجهیزات حفاظت الکترونیک میباشد که در جهت تامین امنیت و پایش محیطی مورد استفاده قرار میگیرد. این سامانه که با نام CCTV نیز شناخته میشود در سال1942 در کشور آلمان توسط مهندسی با نام والتر بروش ابدا گردید. سیستم های نظارت تصویری از سه بخش دوربین های مداربسته، سیستم های ذخیره ساز و بستر های ارتباطی تشکیل میشوند که دارای تکنولوژی و ویژگی های مختلف مانند آنالوگ و آی پی میباشند.
سامانه های اعلان سرقت از دیگر تجهیزات حفاظتی می باشند که وظیفه تامین امنیت و حفاظت محیطی توسط این دسته از سیستم ها قابل تامین و پیاده سازی است. سیستم های اعلان سرقت توسط تجهیزات الکترونیکی مختلفی
مانند سنسورهای حرکتی ، مغناطیسی ، لرزشی و نوری قابلیت شناسایی ورود غیر مجاز مهاجمان را تشخیص داده و هشدارهای صوتی توسط آژیرها به کاربران اطلاع رسانی انجام می دهد. از دیگر ویژگی های سیستم های اعلان سرقت می توان به اطلاع رسانی کاربران از درگاه های ارتباطی دیگر مانند تلفن کننده ها یا ماژول های بیسیم (سیمکارتی) میتوان اشاره نمود که توسط این قابلیت ها امکان مدیریت سامانه از راه دور نیز فراهم می باشد. ادغام سامانه های اعلان سرقت با دیگر روش های حفاظتی مانند سیستم های نظارت تصویری منجر به فراهم سازی بستری امن در محیط های داخلی و پیرامونی خواهد شد که می توان ضریب امنیتی را در این حالت افزایش دهد.
سامانه اعلان حریق یکی از سیستم های کنترل و اطلاع رسانی در مراکز و مجتمع ها می باشد که تا به هنگام وقوع آتش سوزی و حریق تمامی افراد و کاربران در جریان وقوع حادثه قرار گرفته و شرایط ایمن جهت جلوگیر از حوادث آتش سوزی را فراهم می نمایند. این سیستم ها اطلاعات را از طریق سنسورهای محیطی که بر اساس دود و حرارت دسته بندی می شوند را دریافت کرده و به پنل های مدیریتی ارسال می کنند و بخش مرکزی سیستم تصمیم به پاسخ به شرایط بحران از طریق واکنش صوتی ، خروجی عملگرها و نشان گرهای اضطراری برای مطلع ساختن و خروج کاربران انجام می دهد. سامانه های اعلان حریق به دو صورت آدرس پذیر و غیرآدرس پذیر قابل اجرا بوده که در ساختار آدرس پذیرها امکان مشخص ساختن نقاط دقیق حریق وجود دارد.
مدیریت عبور و مرور و محدود سازی دسترسی ها یکی دیگر از روش های ایجاد حفاظت فیزیکی می باشد که توسط سامانه کنترل تردد و دسترسی در بسیاری از محیط های قابل پیاده سازی می باشد. سیستم های کنترل تردد با دریافت اطلاعات از اشخاص و بررسی سطوح دسترسی به آن ها امکان کنترل عبور و مرور را برای انسان و وسایل نقلیه فراهم می سازد. دریافت اطلاعات از کاربران به صورت رمزهای عبور ، کارت های مغناطیسی ، سنسورهای بایومتریک انجام شده و در یک کنترل کننده مرکزی بررسی شده و در صورت وجود مجوز عملگرها (قفل های برقی و مغناطیسی یا راهبندها) درب را باز کرده تا شخص یا وسیله نقلیه امکان تردد را داشته باشد. این سامانه ها امکان ثبت تمامی اطلاعات و گزارش گیری را برای بهره برداران فراهم ساخته تا مسیرها و افراد را به راحتی کنترل نمایند.
تامین امنیت در محیط های بیرونی یکی از چالش های اصلی در سامانه های حفاظت الکترونیک می باشد که توسط سامانه های حفاظت پیرامونی قابل پیاده سازی است. سامانه هایی مانند فنس های الکتریکی و برق دار ، کابل های میکروفونی ، سنسورهای دفنی و میکروویو و همچنین رادارهای الکترومغناطیسی که در جهت شناسایی و تشخیص مهاجمان در محیط های باز و بیرونی مورد استفاده قرار می گیرند. هر یک از سامانه های حفاظت الکترونیکی قابلیت ادغام و پیاده سازی با سیستم های حفاظت پیرامونی را داشته و از در کنار هم قرار گرفتن این سامانه ها امکان پیاده سازی شرایط ایمن تر در بسیاری از پروژه های حفاظتی امکان پذیر می باشد.